Hangolódjunk a téli újdonságokra

November közepe az az időpont, mikor már megvető pillantások nélkül kimondhatom: Hamarosan Karácsony! :)
Egyszerűen, mese szép.

Újdonságok hamarosan

Szappanos körökbe ez ilyenkor már szinte egyébként is az utolsó pillanatok egyike, hisz a szappanérés minimum egy hónap. Ha ilyesmin töritek a fejetek, akkor mindenképp ideje nekiállni.:) Nagyon sok újdonsággal és ötlettel készülök Nektek! Mutatok is pár alapanyagot, mert bizony rengeteg finomság készül. Nem csak új szappanokat, de rengeteg tudatos DIY tippet fogok megosztani veletek karácsonyig. Keverünk majd krémet, megmutatom, hogy csinálhattok olyan fürdőbombát, amit eddig csak boltban láttatok, arcmaszkokat, amiket akár ajándékba is adhattok. Tudatos karácsonyi menü is készül, na de nem árulok el mindent előre.

Alapanyag mustra.

Lesznek új formák, és a tél ihleti már a szappanrecepteket is. Mostantól minden szappansütibe kakaóvaj kerül, az extra téli ápolásért, és a szőlőmagolaj is bekerül a repertoárba, hogy megelőzzük a ráncokat, és végjük a bőrt a hideg idő megpróbáltatásitól.

DIY tippek a hangulatteremtéshez

Addig is jöjjön pár tudatos tipp, amivel, a nélkül varázsolhatsz várakozó hangulatot, hogy az túl erőltetetten karácsonyi lenne, már így előre.

Bizony, ezek kis vatta korongok. ;)

Ugye milyen hangulatos!? Nem sokára hangulat világítást is készítünk. ;)

Ha maradt tavalyról szalag, idén hasznát veheted.

Ha eddig nem tudtál mit kezdeni a fonal maradékkal...
Régi sálakat elő

Egy biztos, idén divat a kötött és nem csak pulcsiban. Egy régi sálat se dobjatok ki, mert kötött lázban égnek idén az adventi díszek. Ha kitenni kora is még, alapanyagokat beszerezni egyáltalán nem.

Hát nem gyönyörű?



A kopogtató nem csak télen hangulatos.

Még nincs túl hideg, erdőben sétálva gallyakat gyűjteni, hajrá. ;)


Ezt pedig csak, hogy hangulatba hozzalak Titeket.

Ti várjátok már a karácsonyt? Ha nem szeretnétek lemaradni az új cikkekről, iratkozzatok fel "Rendszeres olvasónak", az oldalon bal fent. Kommenteljetek nyugodtan, nem kell hozzá bejelentkezni. 

Addig is nézzétek meg a már elkészült szappanokat és szavazzatok a kedvencetekre, hogy még karácsony előtt nyerjetek>>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések