Diéta Inspirációs Program- Vállalod a kihívást?

A nyárindító bejegyzésben már beszámoltam róla, hogy új sorozatot indítok itt a blogon #BudapestIngyen címmel, ahol hétről-hétre beszámolok Nektek olyan ingyenes programokról, helyekről, eseményekről, melyekre szerintem érdemes ellátogatni a fővárosban. Természetesen tudatos szemmel válogatok a programok között. ;)

Kövessétek a BudapestIngyen táblát Pinteresten, hogy mindig képben legyetek>>>

Bikini Body

Ha nyár akkor diéta dömping mindenfele. Tudom- tudom; előrelátó lányok tavasszal kezdenek diétázni, de valljuk be, a tavasz még áltat minket a lege ruhákkal elfedhető idomokkal. A tudatos lányok viszont az ösztöneikre hallgatnak, akkor is, ha az étkezésről van szó. Minél melegebb van, én bizony annál inkább könnyedebb és frissebb ételeket kívánok. 


Elbűvölnek az élénk színek, a formák, a gyümölcsök lédús állaga és a zöldségekkel teli színkavalkádos bevásárló kosaram. A vegán tányér egyébként is színesebb az átlagnál, de lehet ezt még fokozni.





Bizony ez is nyers, receptek a pinterst albumban>>>
Barna kaja diéta

Sokszor sajnálkozva nézek a lábosba, amiben az étel fő, és szomorúan konstatálom, hogy a borsó, a spárga, a spenót, a brokkoli, bizony már nem fognak olyan jól mutatni a tányéron, mivel valahogy kifő belőlük az élénk zöld szín, talán maga az élet is. Pedig becsületemre legyen mondva, még csak puhára sem főzöm a zöldségeket, nem bánom, ha kicsit nyersek és ropogósabbak maradnak. Ettől függetlenül, minden egy kicsit barnább, egy kicsit tompább színű lesz amit hőkezelünk és bizony ez már nem tetszik úgy a szemünknek. Ilyenkor eszembe jut, hogy valóban ennyire ragaszkodnunk kell a hőkezeléshez? Végül is nem hiába vonzza a tekintetünk egy-egy friss hozzávaló és az éttermekben sem véletlenül szórnak díszítésként friss zöldet az elkészült étel tetejére.


Élénkítő- feltöltő kihívásra invitállak

Nagyon inspiráló programot találtam a mai ajánlóhoz, ugyanis július 2-án indul a Nyári Nyers Kihívás, ami egy teljes hónapon át tart és célja, hogy feltöltsön energiával és mutasson valami újat. Addig még van idő dönteni és ráhangolódni, de egy klassz programajánlóval segítek a döntésben.;) Itt csatlakozhatsz a közösséghez, hogy segítséget, bátorítást és inspirációt kapj a megújuláshoz. Te vállalod a kihívást?>>>


Én minden reggel nyersen indítom a napom egy hatalmas zöld turmixszal.>>>

Programajánló

A kihívás célja önmagad határainak felfedezése is, így nem is lehetne találóbban indítani a hónapot, mint testi-lelki ráhangolódással. Ha nem csak egy virtuális közösséghez szeretnél csatlakozni, a Nyers Kihívás szervezői, most meglepnek egy Ajándék Nyers Kihívás indító jógázással>>>


Junius 27-én, most szombaton, 60 perces, ingyenes hatha jóga, a Nyers Kihívás résztvevőinek, a Color Fitnessben 13:15-től. 

Te bevállalod a Kihívást?

Ha nem szeretnél lemaradni a további programajánlókról, kövess Pinteresten #BudapestIngyen>>>

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel rendszeres olvasónak a TudatosMetropolitákra vagy írd meg kommentben (bejelentkezni nem kell hozzá, de örülök, ha névvel kommenteltek).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban

További bejegyzések